Wie zijn wij?

Over ons

J&J Verskoeriers is een veelzijdig koeriersbedrijf met een zeer gevarieerde klantenkring. Opgericht in Twello in 2007 en ondertussen een gevestigde naam in de nationale en internationale koerierswereld. De oprichters en eigenaars, Jan en José Overmars kunnen terugvallen op 30 jaar ervaring in de logistiek, met name in het internationale koel en vries transport.

Wagenpark

J&J Verskoeriers beschikt over een uitgebreid wagenpark met flexibel inzetbare bedrijfswagens.
Onze bedrijfswagens hebben onderstaande specificaties:

Netwerk

Wij werken intensief samen met collegatransporteurs. Hierdoor kunnen we grotere zendingen aan, maar kunnen we ook een landelijke dekking garanderen. Uiteraard gaat deze samenwerking onder onze eigen regie en tegen onze eigen prijzen.

Medewerkers

Het koel-en vriessegment vraagt om flexibiliteit en betrouwbaarheid van het Wagenpark, maar zeker ook van het personeel. De medewerkers van J&J Verskoeriers weten hoe ze om moeten gaan met het vervoer van bederfelijke goederen. Daarnaast beschikken ze over de technische kennis van de koelmachines. U kunt er zeker van zijn dat u samenwerkt met goede en gediplomeerde chauffeurs.

Kiezen voor J&J Verskoeries

De hoge eisen van onze klantenkring houden ons scherp en alert. We streven continue naar een optimale klanttevredenheid en onderscheiden ons door onze:

Wilt u meer weten over J&J Verskoeriers of over onze diensten, neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.