Koeriersdienst

Als het gaat om verse produkten is spoed ook echt spoed. Gaat er iets mis in het voortraject, dan zit uw klant direct in de problemen.

Vers

In het koel- en vriessegment hebt u o.a. te maken met THT-regelingen, HACCP-voorschriften en milieubeperkingen. Hierdoor staat er altijd druk op de ketel. Onze koeriersdienst zorgt ervoor dat uw verse producten de supermarkten vandaag nog bereiken. En omdat veel supermarkten weinig of geen gekoelde opslagruimte hebben, wordt de aanlevering steeds belangrijker.

Spoed

Door toenemende files wordt een gewoon transport vaker een spoedtransport. En wat doet u als een klant een nabestelling plaatst, terwijl uw wagens al onderweg zijn. J&J Verskoeriers is gespecialiseerd in het oplossen van uw logistieke problemen. Onze koeriers en onze bedrijfswagens zijn flexibel inzetbaar. Eén telefoontje naar ons en u voldoet aan uw leveringsverplichting.

Bereikbaarheid

Als ondernemer krijgt u ook steeds meer te maken met verkeersbeperkende maatregelen. Stadscentra zijn tegenwoordig lastig te bereiken en groot materieel wordt beperkt of niet toegelaten. Onze koeriersdienst biedt u uitkomst. Wij arriveren op ieder afleveradres van een drukke straat midden in Amsterdam tot op een slecht bereikbare bouwplaats.

Koerier nodig?

Moet er morgenvroeg om vier uur gelost worden op Rungis-Parijs? Of zit u omhoog omdat er een machine-onderdeel opgehaald en afgeleverd moet worden? Neem contact op met J&J Verskoeriers, dan zorgen wij ervoor dat het in orde komt. Onze koerier kent de weg!