ADR-transport

U bent werkzaam in de chemie sector, of als transporteur in deze sector, dan weet u hoe u om moet gaan met ADR- goederen en regels. Uw transport is daarom goed en volgens de regels georganiseerd. Maar ook hier moet u soms inspelen op onvoorziene omstandigheden. J&J verskoeriers kan dan een welkome partner zijn.

Gevaarlijke stoffen

Wij voldoen aan de wettelijke eisen, gesteld aan het het vervoer van gevaarlijke stoffen (ADR). Onze bussen zijn uitgerust met een complete ADR-set, zoals oranje borden, brandblussers en speciale kleding. Daarnaast zijn onze chauffeurs opgeleid en in het bezit van het ADR-certificaat.

ADR-geconditioneerd

Bedrijven in de chemische sector worden steeds vaker geconfronteerd met zendingen, die geconditioneerd en met spoed vervoerd moeten worden. Ook bij ADR-transport geldt dat:

Daarnaast hebben gevaarlijke stoffen een speciale behandeling nodig. J&J Verskoeriers vervoert uw gevaarlijke stoffen deskundig. In de zomer vervoeren wij gekoeld en in de winter verwarmd.

Contact

Hebt u (onverwacht) extra transportcapaciteit nodig? Wij denken met u mee en zetten onze chauffeurs graag voor u in! Neem contact met ons op en we vertellen u over onze mogelijkheden.